vietnam-thailand.reismee.nl

Vliegen naar Phuket

Tegen 13:10uur vliegen we richting Phuket. Lekker 5 nachten relaxen aan het strand. Bijkomen van al onze zware inspanningen :-)

Rond 15:15uur komen we aan op Phuket airport. Per taxi-bus worden we naar Club Amadan Beach Resort gebracht.

Het duurt niet lang voordat we ook hier het zwembad (1 van de twee) uitproberen. Van achter de palmbomen aan het zwembad voelen we al de aanwezigheid van het strand, de zee.
Tegen kwart voor zes lopen we richting het strand. De zonsondergang is al begonnen. De lucht kleurt werkelijk prachtig mooi, rood, geel, oranje, roze, paars. Dit geeft toch ook wel een heel goed vakantiegevoel!

's Avonds informeren we in het hotel naar mogelijkheden om per boot naar Koh Phi Phi te gaan. We besluiten na haar uitgebreide informatie een enkele reis bootticket naar Koh Phi Phi te boeken en om ter plekke een verblijf te boeken.

Verder verkennen we 's avonds Patong Beach. Staat bekend als de uitgaansplek van Phuket. Eerst eten we een hapje op een gezellig terrasje.
Vervolgens lopen we een 'winkelstraat' in, wat DE uitgaansstraat van Patong blijkt te zijn. Grote bars en discotheken volop aanwezig. In vele bars zie je buiten of op de bovenverdieping de bekende go-go dirls dansen.

Van een Belgische propper die nu drie jaar in Phuket woont krijgen we een gratis entree voor een discotheek die potentieel go-go girl vij zou kunnen/behoren te zijn.

We besluiten een kijkje te nemen. Rond kwart voor elf is het nog erg rustig. Maar als tegen elf uur Cheap Monday begint (bepaalde drankjes 20 bath (0.50 euro) druppelen de mensen binnen. Eerst bestellen we ' per ongeluk' een pure vodka! Maar na wat navraag blijkt dat iedereen Gin-tonic drink t voor 20 Bath. Alhoewel we nog nooit eerder Gin-Tonic hebben gedronken, smaakt het best lekker. Nog maar 1 dan :-)

De discotheek stroomt nu toch al lekker vol. Met voornamelijk touristen, behalve dan die drie Thaise dames tegenover ons, en de dame die plots naast ons komt zitten... Jeetje.. Half 1 al weer? Hoog tijd om maar eens richting hotel te gaan. En zo gezegd zo gedaan......

Mogen worden we om 7:15uur opgehaal voor onze boottocht naar het droomeiland Kho Phi Phi.

Welterusten!!